Lotte Bager

Bagt æblekage med kanel og marcipan

Bagt æblekage med kanel og marcipan

Denne opskrift på bagt æblekage med kanel og marcipan har jeg fået af Susanne, som mente, at jeg skulle prøve den, for den er bare så fantastisk. Den er rigtigt dejlig og let at lave. En rigtig søndagskage  Bagt æblekage med kanel og marcipan 250 Gr. Smør 250 Gr. Rørsukker 4 Stk. Æg 250 Gr. […]

Efterårskage med græskar

Efterårskage med græskar

Denne efterårskage med græskar passer rigtigt godt til sit navn. Den er krydret, tung og smagfuld, lidt lige som den mad man har lyst til at spise når regnen og vinden rusker udenfor. Den fylder godt i maven og kan holde sig længe ved opbevaring i kølskabet. Efterårskage med græskar 200 Gr. Revet Gulerod 275 […]

Bagt æblekage med låg

Bagt æblekage med låg - bageopskrift

Denne æblekage er dejligt saftig, og den smager lige godt, om den bliver serveret lun med kold cremefraiche til dessert, eller kold til en kop kaffe. Æblekagen kan sagtens holde sig nogle dage, hvis man pakker den lufttæt ind. [singlepic id=8 w=320 h=240 float=right] Kagebund 125 Gr. Blødt smør 150 Gr. Sukker 2 Hele Æg […]

Bedstemor Ands æbletærte

Denne tærte kender vi alle sammen, i hvert fald på papiret. Vi har set børn slås om det sidste stykke,  familiemedlemmer spise så de fik ondt i maven, og andre familiemedlemmer forsøge at gøre en forretningside`ud af den , så der kunne tjenes store penge. Jeg taler selvfølgelig om Bedstemor Ands æbletærte eller æblepie (Grandma […]

Stænger med marcipan-æblefyld

Denne opskrift hedder godt nok “stænger med marcipan-æblefyld”, men hjemme hos os kalder vi den “jul i en skål”, simpelthen fordi fyldet med marcipan,æbler og kanel, dufter som en dejlig dag i december. Stængerne skal helst spises samme dag de er bagt, men de kan fryses til senere og lunes i ovnen, når de skal spises. [singlepic […]