Lotte Bager

Efterårskage med græskar

Efterårskage med græskar

Denne efterårskage med græskar passer rigtigt godt til sit navn. Den er krydret, tung og smagfuld, lidt lige som den mad man har lyst til at spise når regnen og vinden rusker udenfor. Den fylder godt i maven og kan holde sig længe ved opbevaring i kølskabet. Efterårskage med græskar 200 Gr. Revet Gulerod 275 […]

Speltboller

Speltboller - bageopskrift

Disse speltboller har, på grund af spelt melet, en vis tyngde, og så kan de godt stå på bordet natten over uden at blive tørre. De kan bruges til morgenmad, i madpakken eller som mættende mellemmåltid. [singlepic id=115 w=320 h=240 float=right] Speltboller 4 Dl. Lunken vand 50 Gr. Gær 2spsk. Sirup 4 spsk. Flydende margarine […]

Knækbrød

Denne opskrift på knækbrød er så let at lave, at der ikke er nogen som helst undskyldning for ikke at komme igang. At knækbrødene desuden er så lækre, at jeg er nødt til at gemme dem væk, for at familien ikke skal spise dem alle på en gang, gør jo, at det bare er med at […]