Lotte Bager

Småkager med lime og fyld af karamel

Disse småkager med lime og fyld af karamel, er efter en Argentinsk opskrift og hedder oprindeligt Alfajores eller Maicenetas. Charlotte, som jeg har fået opskriften af, skriver at man nok ville kalde dem Maizena coockies. Men som Charlotte skrev til mig ” det lyder lidt bvadr” og det har hun nok ret i  . Og er […]

Kirsebærkage med mandeltop

Kirsebærkage med sprød mandeltop

[av_one_full first av_uid=’av-48jib5′] [singlepic id=141 w=320 h=240 float=right] Denne skønne opskrift på kirsebærkage med mandeltop, fandt min mor til mig, efter jeg i lang tid har søgt og prøvet rigtigt mange kager med friske kirsebær, uden det store held. Kagen kan spises lun, med is eller flødeskum til. Men den er også rigtigt dejlig når […]

Fastelavnsboller med flødeskum og creme

Fastelavnsboller med flødeskum og creme

“Fastelavn er mit navn, boller vil vi have”. Og skal de være rigtigt syndige, og vi skal forkæle os selv, skal der flødeskum i. Det behøver ikke at være forbeholdt bageren at lave nogle lækre fastelavnsboller med flødeskum og creme. Med denne opskrift kan du sagtens selv.

Spøgelsesmarengs

Spøgelsesmarengs

Disse små spøgelseskager er en helt almindelig marengs, ligesom de velkendte kyskager og er derfor, selvfølgelig, yderst velegnet at servere til is.
Man kan jo også give dem til børnene når de kommer til “slik eller ballade” ved døren til halloween, eller bare som en sød kage til festen hvor temaet er uhyggeligt hyggeligt.
God fornøjelse! 🙂