Lotte Bager

Kærnemælkshorn

Opskriften på disse kærnemælkshorn har jeg fået af en kollega, som jeg arbejdede med for mange år siden. Jeg har haft opskriften liggende, men egentlig ikke lavet hornene ret tit, hvilket er synd, da de er rigtigt lækre. De kan varieres efter smag og lejlighed, alt efter hvilket fyld du kommer i sammen med grund-remoncen. Kærnemælkshorn […]

Brownies med chokoladepeanuts

Denne opskrift på brownies giver en kage, som ikke er som ikke er så luftig som chokolade, men heller ikke så tung og klistret som rigtigt amerikanske brownies kan være. Jeg har puttet m&m peanuts i denne kage, men hvis man synes det appellerer for meget til børnene, kan man putte hakket valnødder i istedet. […]

Abekage

Abekage

Denne kage med frugt er en rigtig god kage til børnene, eller som jeg sagde til mine teenagedrenge “Til  mine små aber”. Jeg kunne se, at det kun var mig, der synes det var sjovt, men skidt med det. Kagen er rigtig god til både store og små aber. 🙂 Abekage 2½ Dl. Flydende margarine […]

Banankage med chokolade

Banankage er endnu en af klassikerne, som de fleste kender. den er nem at lave og de fleste har lige det stående , som skal til for at bage banankagen. [singlepic id=10 w=320 h=240 float=right] Banankage 360 Gr. Blød margarine 360 Gr. Sukker 6 Hele Æg 360 Gr. Hvedemel 2 Tsk. Bagepulver 2 Tsk. Natron […]

Daim muffins

Disse Daim-muffins er nogle rigtige sød små lækkerbidskener, med den dejlige smag af Daim. Men de er uden den klistrede fornemmelse i tænderne, som man kan få ved at spise en rigtig Daim bar. [singlepic id=55 w=320 h=240 float=right] Daim muffins 50 Gr. Margarine 1 Dl. Sukker 1 Helt Æg 4 Stk. Daimbar 75 Gr. […]

Kokossnitter

Disse kokossnitter minder meget om de velkendte studenterbrød. Men der er jo noget ekstra lækkert ved at have bagt dem selv, så pyt med den lille ekstra indsats man skal gøre for at servere en lækker snitte til kaffen. [singlepic id=83 w=320 h=240 float=right] Bund 400 Gr. Hvedemel 325 Gr. Margarine 200 Gr. Flormelis   […]

Boller med kardemomme

Disse boller er fantastiske til varm kakao, eller til fødselsdagsselskabet. De er allerbedst når de er helt nybagte, og stadigt lidt lune, med smør. De kan naturligvis fryses og lunes let i ovn eller microbølgeovn, når de skal spises. [singlepic id=21 w=320 h=240 float=right] Boller med kardemomme 2 Dl. Mælk 50 Gr. Gær 500 Gr. Hvedemel […]

Stænger med marcipan-æblefyld

Denne opskrift hedder godt nok “stænger med marcipan-æblefyld”, men hjemme hos os kalder vi den “jul i en skål”, simpelthen fordi fyldet med marcipan,æbler og kanel, dufter som en dejlig dag i december. Stængerne skal helst spises samme dag de er bagt, men de kan fryses til senere og lunes i ovnen, når de skal spises. [singlepic […]

Pølsehorn

Alle børn, især de små, elsker pølsehorn. Vi der er lidt ældre syntes også de er lækre i madpakken, picnickurven, eller bare når den lille sult melder sig. Jeg laver en portion næsten hver weekend, og fryser dem ned, så er der altid nogle til familien. [singlepic id=110 w=320 h=240 float=right] Pølsehorn 100 Gr. Smeltet […]

Pizzaboller

Denne opskrift på pizzaboller, har jeg fået af min søde kollega Laila. Pizzabollerne blev straks et hit herhjemme, og er et dagligt “must” i drengenes madkasser. [singlepic id=109 w=320 h=240 float=right] Pizzaboller 75 Gr. Smeltet margarine 2½ Dl. Mælk 50 Gr. Gær 500 Gr. Hvedemel 1 Helt Æg 1 Spsk. Sukker 1 Tsk. Salt   […]