Lotte Bager

Solsikke boller

Disse boller er lækre, helt friskbagte med smør, men jeg bruger dem også med pålæg, som et mellemmåltid. De bliver en smule sprødere end almindelige boller på grund af sigtemelet. [singlepic id=114 w=320 h=240 float=right] Solsikkeboller 50 Gr. Margarine 5 Dl. Sødmælk 50 Gr. Gær 500 Gr. Hvedemel 250 Gr. Sigtemel 1 Dl Solsikkekerner 1 […]

Gulerodsbrud

Disse gulerodsbrud er lige så lækre, som dem du kan købe hos bageren. Vi bruger dem i vores familie, både til fødseldagsboller, som morgenmad og til alle andre lejligheder. Portionen ser måske voldsom ud. Men jeg fryser brudene ned, så vi altid har nogle at lune forsigtigt i microbølgeovnen. Bemærk i øvrigt at opskriften er rimeligt […]

Knækbrød

Denne opskrift på knækbrød er så let at lave, at der ikke er nogen som helst undskyldning for ikke at komme igang. At knækbrødene desuden er så lækre, at jeg er nødt til at gemme dem væk, for at familien ikke skal spise dem alle på en gang, gør jo, at det bare er med at […]