Lotte Bager

Bountybar kage

Bountybar kage

Prøv denne bountybar kage, hvis du er fan af bountybar. Kagen er saftig og blød med en dejlig smag af kokos, og du kan selv vælge, alt efter hvor mørk chokolade du bruger, om din favorit er alm. bountybar, eller bountybar med mørk chokolade. Jeg bruger alm. koge/bagechokolade til min bountybar kage. Bund 4 Stk. […]

Chokoladekage med hasselnødder og M&M`s

Min ynglingssnolder er absolut M&M`s. Derfor er denne chokoladekage med hasselnødder og M&M`s også en favorit hjemme hos mig. Den er sød og lidt tung i det, og rigtig dejlig til en kop varm kaffe. Chokoladekage med hassenødder og M&M`s 5 Dl. Hvedemel 5 Dl. Sukker ½ Tsk. Salt 1 1/4 Dl. Flydende margarine 2½ […]

Brunkager

Brunkager - Julekager

Det kan jo ikke blive rigtig jul uden dejlige sprøde brunkager.
Denne brunkageopskrift er let at gå til, og det kan derfor næsten ikke betale sig at købe de færdiglavede.
Bag selv dine brunkager og nyd den dejlige duft og smagen af disse sprøde småkager.

Banankage med karamelsauce

Banankage med karamelsovs- bageopskrift

Denne opskrift på banankage med karamelsauce har jeg fra en bog med den lidt prangene titel “bagebiblen, den ultimative bagebog”. Den er fyldt med tekniker, gode råd til bagning og rigtigt mange lækre opskrifter. Mange af opskrifterne kræver lidt mere, end en nybegynder måske lige kan overskue. I denne opskrift kan det være karamelsaucen, som […]

Kokos-rom snitter

Kokos rom snitter - bageopskrift

Kokos-rom snitterne er en af de opskrifter på julesmåkager, der er lette at lave, og som alle bliver vilde med. [singlepic id=137 w=320 h=240 float=right] Kokos-rom snitter 125 Gr. Blødt smør 125 Gr. Hvedemel 1/4 Tsk. Hjortetaksalt 65 Gr. Kokosmel 65Gr. Sukker         Romglasur 100 Gr. Flormelis   Rom essens 1 -3 […]

Boller med chokolade

Boller med chokolade

[av_one_full first av_uid=’av-4fhmv6′] [singlepic id=132 w=320 h=240 float=right] Disse boller er rigtigt lækre og kan sagtens bruges som alternativ til et stykke kage til kaffen. Modsat så mange andre boller , smager disse  chokoladeboller bedst når de er blevet kolde, og med et tyndt lag smør. [/av_one_full] [av_one_full first av_uid=’av-2b4d3m’] Boller med chokolade 25 Gr. […]

Cookies med Daim

Cookies med Daim - bageopskrift

Disse cookies er dejligt sprøde, og man kan sagtens smage, at der er Daim i. De er nemme at lave, og en klar favorit for alle slikmunde. [singlepic id=53 w=320 h=240 float=right] Cookies med Daim 150 Gr. Daimbar 200 Gr. Blødt smør 100 Gr. Brunt farin 60 Gr. Sukker 1 Helt Æg 3 Spsk. Vand […]

Speltboller

Speltboller - bageopskrift

Disse speltboller har, på grund af spelt melet, en vis tyngde, og så kan de godt stå på bordet natten over uden at blive tørre. De kan bruges til morgenmad, i madpakken eller som mættende mellemmåltid. [singlepic id=115 w=320 h=240 float=right] Speltboller 4 Dl. Lunken vand 50 Gr. Gær 2spsk. Sirup 4 spsk. Flydende margarine […]

Havreboller

Havreboller - bageopskrift

[av_one_full first av_uid=’av-3v8vzn’] [singlepic id=67 w=320 h=240 float=right] Disse boller er skønne til alt, hvad enten det er til morgenmad, med et stykke god ost eller smør, eller om man foretrækker dem senere på dagen, med kødpålæg. Hytteosten og havregrynene gør at bollerne ikke bliver tørre og kedelige af at  lægge et par dage. [/av_one_full] […]

Fastelavnsboller med flødeskum og creme

Fastelavnsboller med flødeskum og creme

“Fastelavn er mit navn, boller vil vi have”. Og skal de være rigtigt syndige, og vi skal forkæle os selv, skal der flødeskum i. Det behøver ikke at være forbeholdt bageren at lave nogle lækre fastelavnsboller med flødeskum og creme. Med denne opskrift kan du sagtens selv.