Lotte Bager

Denne opskrift på brownies giver en kage, som ikke er som ikke er så luftig som chokolade, men heller ikke så tung og klistret som rigtigt amerikanske brownies kan være. Jeg har puttet m&m peanuts i denne kage, men hvis man synes det appellerer for meget til børnene, kan man putte hakket valnødder i istedet.

[singlepic id=25 w=320 h=240 float=right]

Brownies med chokoladepeanuts

2½ Dl. Flydende margarine
100 Gr. Mørk chokolade
4 Hele Æg
250 Gr. Sukker
150 Gr. Hvedemel
3 Spsk. Kakao
150 Gr. Chokoladepeanuts

 

 

 

 

 

 

Sådan gør du

Start med at hælde flydende margarine og chokolade, brækket i mindre stykker, i en gryde. Varm op ved svag varme og rør til chokoladen er smeltet. Lad massen køle lidt. Pisk imens sukker og æg sammen, til en det er hvidt og luftigt. Bland hvedemel og kakao sammen og vend det i æggemassen med en palet. Vend til sidst chokolademassen i. Hæld dejen i en form ca. 22x 30 cm. beklædt med bagepapir. Fordel chokoladepeanutsene over kagen og bag kagen i en forvarmet ovn ved 1750 C i 40 minutter på midterste ovnrille.

 

Tips og tricks

Chokoladepeanutsene vil falde ned i kagen når den bliver bagt. Derfor skal du ikke blande dem i selve dejen, men fordele dem over kagen inden den kommer i ovnen.

Chokoladepeanutsene vil, af en eller anden uforklarlig grund blive blå, når de bliver bagt, uanset hvad farve de havde inden.

En reaktion

  1. Tak for en rigtig lækker kage. Sjovt, som de farvede M&M’s i kagen alle skifter farve til blå under bagningen. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *