Lotte Bager

[av_section min_height=” min_height_px=’500px’ padding=’default’ shadow=’no-border-styling’ bottom_border=’no-border-styling’ bottom_border_diagonal_color=’#333333′ bottom_border_diagonal_direction=’scroll’ bottom_border_style=’scroll’ scroll_down=” custom_arrow_bg=” id=” color=’main_color’ background=’bg_color’ custom_bg=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” attach=’scroll’ position=’top left’ repeat=’no-repeat’ video=” video_ratio=’16:9′ video_mobile_disabled=” overlay_enable=” overlay_opacity=’0.5′ overlay_color=” overlay_pattern=” overlay_custom_pattern=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-5nahdd’]
[av_one_half first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-4wgh4x’]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jgun5t4q’ admin_preview_bg=”]
Dette er en opskrift, jeg fandt på opfordring fra en af sidens brugere.

Hun skulle bruge en kage med en form for havtema, og kunne huske hun havde fået disse skønne brownies på et tidspunkt, men havde ikke selv opskriften.

Jeg vil opfordre til at bage kagen dagen før den skal spises, så når smagen af skildpadderne at sætte sig og giver kagen denne helt specielt skønne smag af rom creme.
[/av_textblock]

[/av_one_half][av_one_half min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-2nxlkh’]

[av_image src=’https://lottebager.demo10.dk/wp-content/uploads/brownies-med-kaempeskildpadder.png’ attachment=’2931′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’no-animation’ av_uid=’av-jgun53tl’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[/av_one_half]
[/av_section]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jgun5eht’ admin_preview_bg=”]

Det skal der i brownies med kæmpeskildpadder

8 Stk. Kæmpe Chokolade skildpadder
50 Gr. Smør
4 Hele Æg
300 Gr. Sukker
1 Tsk. Bagepulver
1 Tsk. Vanilliesukker
130 Gr. Hvedemel
1 Knsp. Salt
100 Gr.  Grofthakket chokolade
100 Gr. Grofthakket valnødder

[/av_textblock]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jgun5eht’ admin_preview_bg=”]

Sådan laves de lækre brownies med kæmpeskildpadder

Start med at smelte skildpadderne sammen med smørret for svag varme i en lille gryde, stil det side og lad det køle lidt af. Pisk æg og sukker grundigt til det er hvidt og luftigt. Bland  bagepulver, vanilliesukker, hvedemel og salt og  vend det i æggemassen, med en palet, til en ensartet dej. vend grofthakket chokolade og grofthakket valnødder i dejen, og tilsæt den afkølede skildpaddemasse tilsidst.

Hæld dejen i en lille form med bagepapir, ca 25 x 30 Cm, og bag kagen i en forvarmet ovn ved 1800 C i 35 – 45 minutter på midterste ovnrille. Den skal være lidt småsnasket i midten. 🙂 .

Tag kagen op af formen med bagepapiret og lad den afkøle på en rist.

Tips og tricks til de perfekte brownies med kæmpeskildpadder

Skildpaddemassen skal være kølet godt af inden den tilsættes dejen, ellers smelter chokoladen.

Du kan undlade valnødderne, hvis du ikke bryder dig om dem.

Kagen bør bages dagen før den skal spises og opbevares lufttæt, så sætter smagen fra skilpadderne sig. Ellers smager den mest som almindelige brownies, hvilket er synd, da kagen bare bliver så meget bedre, bare den får lov at stå.

Jeg har brugt Toms kæmpeskildpadder.
[/av_textblock]

5 reaktioner

  1. Hej Lotte … hvor stor er “en lille form”? Jeg bagte dine skildpaddebrownies i en form, der var 20×25, men den var vist FOR lille ;o)

    1. Hej Charlotte.
      Jeg plejer at være ret konsekvent med at skrive hvor stor en form jeg bruger, som i tilfældet med disse brownies er 25 x 30 cm. Men jeg kan da godt se at jeg har glemt det her.

      Det retter jeg hurtigst muligt. Husk også at bagetiden kan påvirkes af om du bruger porcelænsform eller alm. bradepandeform ( nonstick, teflon eller lign.) Hvis du bruger porcelænsform, skal du regne med et par minutters længere bagetid 🙂
      Håber ikke det har taget modet fra dig, til at prøve opskriften igen.

      Venlig bagehilsen
      Lotte

  2. Det er nok den bedste brownie jeg har smagt og den er rigtig nem at lave. Den smager fantastisk lige når den er bagt og endnu bedre dagen efter

    1. Hej Conny,
      Tak for din kommentar. Dejligt at du kan bruge opskriften.
      Jeg tænker, at brownies ikke er sådan rigtig fryseegnede. De bliver nok lidt tørre af at blive frosset ned. 🙂
      Venlig bagehilsen
      Lotte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *